5 grunner til å velge ASSA ABLOY som portleverandør

20.06.19 14:35

Vi har over 50 års erfaring med portløsninger, og er den største og ledende leverandøren av industriporter i Norge. Det betyr at du kan nyte godt av vår ekspertise, og være trygg på at du får en løsning som passer deg og ditt prosjekt.

Her er fem gode grunner til å bruke ASSA ABLOY som leverandør på ditt neste prosjekt:

1. Vi leverer det du trenger

Vi har en stor produktportefølje, og kan tilby en rekke ulike produkter. I tillegg til industriporter, leverer vi blant annet komplette lastehus med lasteramper og værtettinger, skyve- og slagdører, hurtigporter og karuselldører. Det gjør at du kan benytte oss som leverandør til en rekke ulike løsninger i prosjektene dine. Det sparer du uten tvil tid på, ettersom du får færre personer å forholde deg til i byggemøtene og prosjektarbeidet for øvrig.

Les hvordan DSV sparte energi og forbedret arbeidsvilkårene da de valgte et lastesystem fra ASSA ABLOY Entrance Systems.  


2. Høy kompetanse og lang erfaring

Vi har høy kompetanse innen salg og montasje, og kan svare på det aller meste av henvendelser. Alle våre montører og arbeidere har de sertifikatene som skal til, og jobber selvsagt innenfor norske lover og regler.

Vi er også ofte ute på befaring, slik at vi får et best mulig bilde av prosjektet du jobber med, og hvilke behov du har. Det øker sjansen for at du får akkurat den løsningen du trenger.

Trenger du råd om valg av industriport? Ta kontakt med oss her.


3. Landsdekkende service og montasje

Uansett hvor du befinner deg i Norge er vi tilgjengelige for service. Ved en service tar vi en nøye gjennomgang av løsningene du har kjøpt, og gir deg et oversiktlig tilbud dersom noe utenom vår ettårige serviceavtale må skiftes ut. Hvis du ønsker lengre garantitid, kan du enkelt oppgradere til vår serviceavtale som sikrer deg tre års garanti.

Les også: Er en totalleverandør av portløsninger det riktige valget for deg?

4. Med på laget hele veien

ASSA ABLOY er ikke bare en leverandør, men også en seriøs partner som du kan stole på. Velger du å jobbe med oss kan vi garantere at du får tak i oss for hjelp og service – også etter at leveransen og monteringen er gjennomført. Vi ønsker å være med deg hele veien, og sørge for at portene du kjøper av oss fungerer optimalt og varer lengst mulig.

5. Vi tar miljøet på alvor

Vi ønsker å bidra til et bedre miljø, og jobber hver dag med å forbedre miljøprofilen til produktene våre. Det gjør vi ved å være bevisste på hvilke materialer vi bruker. Vi er stolte av å kunne si at flere av våre løsninger er klassifiserte som ECOproduct.

Å fokusere på miljøvennlige løsninger kan også øke verdien på bygget og gjøre det mer attraktivt. Bygger du for fremtiden gjør du derfor lurt i å bygge miljøvennlig, og det kan du gjøre med oss.

New Call-to-action