ASSA ABLOYs anbefalte inngangsløsninger for kontorbygg

22.11.18 16:38

Er du på jakt etter nye dører til kontorbygget ditt? ASSA ABLOY har lang erfaring med inngangsløsninger, og vet hva som fungerer best for ulike typer bygg.

Karuselldører for store bygg

I de største kontorbyggene med innganger på to sider, kan du bruke karuselldører. Det er imidlertid ikke så ofte at du ser dette; kontorbygg er sjelden så store at det er behov for denne løsningen. Ved behov, som i andre store bygg, er karuselldøren utrolig gunstig på flere måter. Ikke bare takler den høyt press, den håndterer også store mengder med mennesker og opprettholder dermed god flyt inn og ut av bygget. Dessuten minimerer den trekk, noe som er bra både for innemiljø og kostnader, og i et større klimaperspektiv.

Vi tilbyr flere typer karuselldører. Disse karuselldørene anbefaler vi til kontorbygget. Ta høyde for trafikk, bruk og byggets design ved valg av løsning:

1. ASSA ABLOY høykapasitets karuselldører

De store to- og trefløyede karuselldørene optimaliserer kostnadene for innendørs oppvarming og nedkjøling. De er markedsledende innen sikker håndtering av store trafikkmengder.

2. ASSA ABLOY kompakte karuselldører

De kompakte karuselldørene skaper et attraktivt inngangsparti som kombinerer klimafordelene ved en karuselldør med sikkerheten og bekvemmeligheten i en automatisk dør. Disse dørene kan fås i forskjellige konfigurasjoner som kan kombineres for å matche nesten enhver bygning.

3. ASSA ABLOY karuselldører i glass

Disse spektakulære, tre- og firevingede karuselldørene i glass, med sine unike LED-tak, er selve kronjuvelen i porteføljen vår over energibesparende inngangsløsninger, og er et høyteknologisk mesterverk for enhver bygning.

karuselldor-kontorbygg-assa-abloy

Skyvedører passer bra til kontorbygg

I de aller fleste kontorbygg brukes det skyvedører med sluseløsninger eller en enkel skyvedør med dørautomatikk. Dette er rett og slett fordi det som oftest ikke er behov for en karuselldør som er beregnet på store folkemengder.

Til skyvedørene er det viktig med automatikk, slik at menneskene som skal gjennom døren, opplever den som enkel å forholde seg til. Kunder som besøker kontoret legger fort merke til hvor lett det er at døren går opp av seg selv, og vil oppleve den som behagelig og enkel i motsetning til en dør som ikke gjøre det. For å få til dette trengs sensorer som merker når noen er på vei inn eller ut, i tillegg til et system som åpner og lukker.

Skyvedører er veldig enkle å tilpasse til kontorbygget, og du kan selv bestille en unik dør som vi tilpasser ditt behov, med både design og uttrykk du ønsker.

ASSA ABLOY tilpasser også funksjonalitet og sikkerhet etter dine ønsker. Dørene kan leveres med manuell lås, elektrisk eller begge deler. Alt opp til deg. Ta høyde for trafikk, bruk og byggets design ved valg av løsning. Disse løsningene passer godt:

1. ASSA ABLOY Frame

Dette er en robust og fleksibel løsning som passer perfekt for utvendige dører. Frame dørsystem leveres enten som et tofløyet eller enfløyet skyvedørsystem. De kan fås komplett med dørblad, sikkerhetsanordninger, alternativer for adgangskontroll og – der det er nødvendig – med sideskjermer og taklys.
  

2. ASSA ABLOY Slim Frame

Slim Frame automatiske skyvedørsystem gir et estetisk tiltalende og funksjonelt inngangsparti. Løsningen er innrammet med en slank aluminiumsprofil som reduserer både vekt og avtrykk av dørbladene. Som med Frame, kan dørsystemet fås komplett med dørblad, sikkerhetsanordninger, alternativer for adgangskontroll, sideskjermer og taklys.

3. ASSA ABLOY Helglasset skyvedørsystem

Du kan få helglasset skyvedørsystem i to varianter: transparent og semi-transparent. Begge systemene er perfekt for interne eller sekundære inngangspartier, der det er viktigere at dørene ser bra ut enn at de er fleksible. Forsterkede aluminiumsprofiler støtter et uavbrutt dørglass som åpner og lukker med en glidende bevegelse. Løsningen oppleves rolig og tilsynelatende uten rammestøtte, og kan fås med de samme ordningene som nevnt for Frame og Slim Frame.

ASSA ABLOY finner riktig dørløsing for ditt bygg.

Slagdørsautomatikk (for mindre bygninger)

Det er ikke gitt at kontorbygget ditt skal ha karuselldører eller skyvedører. Slagdører er også passende i mange tilfeller. Spesielt i kombinasjon med adgangskontroll, altså når du skanner adgangskortet for at døren skal gå opp automatisk.

Mange kontorbygg har over- og undertrykk, og trenger derfor slagdørsautomatikk for å avlaste og gjøre døren enklere å åpne og lukke. Det samme gjelder her som med skyvedører og karuselldører – nemlig å gjøre opplevelsen for de som skal gjennom døren så behagelig som mulig.

Automatikk gjør dørene bedre og enklere å bruke. Vi anbefaler disse tre slagdørsløsningene til bygget ditt:

1. ASSA ABLOY SW200

SW200 er et intelligent, robust, elektromekanisk slagdørsystem som har en enestående evne til å håndtere tunge dører. Løsningen er det perfekte valget for bruksområder med høye krav til en jevn og smidig drift kombinert med evnen til å takle mye trafikk. Systemet kompenserer for lufttrykk og vindlast slik at dørene er enkle å åpne manuelt. Løsningen gir en unik 180-graders åpningsvinkel i både trekk- og skyvmodus.

2. ASSA ABLOY SW200 I

Løsningen er utviklet for inngangspartier hvor estetikk, sikkerhet og bærekraft er viktig. Løsningen har en usynlig arm og integrert motor som gjør døren unik på markedet, og er perfekt for inngangspartier på skoler, transportknutepunkter og i værharde områder. Uten synlig motor krever ikke dørsystemet ekstra rengjøring av motor eller styrearm.

3. ASSA ABLOY PowerSwing

Dette er et robust elektrohydraulisk styresystem, som passer bra for tunge dører i høyt trafikkerte inngangspartier på for eksempel sykehus eller i detaljhandelen. PowerSwing er et bra alternativ for bruksområder som: høytrafikkerte innendørs og utendørs inngangspartier, enkle og doble dørblad, skyv- og trekkfunksjoner og branndører og nødutganger.

Å velge riktige inngangsløsninger er ikke alltid rett frem; det er mange hensyn å ta. Vi i ASSA ABLOY bistår deg gjerne med å finne ut hva som er byggets behov, og hva som vil være den beste inngangsløsningen for deg.

CTA knapp gratis befaring assa abloy