ASSA ABLOYs nye leddheiseport er perfekt for deg med isolasjon som høyeste prioritet

28.01.20 15:07

ASSA ABLOYs leddheiseporter har fått et nytt tilskudd i katalogen. 

Den nye ASSA ABLOY OH1082P er bygget for maksimal temperaturkontroll og minimalt med energitap, for arbeidsplasser der inneklima og energieffektivitet står høyt på prioriteringslisten.

U-verdien for en port på fem kvadratmeter er på eksepsjonelt lave 0.46W/m2K – over dobbelt så effektiv som den allerede effektive standardvarianten ASSA ABLOY OH1042P. 

Hvordan har vi jobbet for å skape en så tett og varmeisolerende leddheiseport?

 

De tre faktorene som gjør OH1082P så energieffektiv

Det er tre faktorer som jobber sammen for å gjøre OH1082P til den teknologiske nyvinningen den er:

  • 82 millimeter paneltykkelse
  • Brutt kuldebro
  • Tette, doble forseglinger

Sammen gjør disse det umulig for temperaturendringer å forflytte seg gjennom porten. Den eneste måten å slippe inn kald eller varm luft på, er å åpne den.

Resultatet er ikke bare at det blir lett for deg å opprettholde en optimal innetemperatur, og spare strømkostnader for oppvarming eller nedkjøling – ASSA ABLOY OH1082P overskrider også alle EUs drifts- og sikkerhetskrav med glans. Du er altså godt sikret selv om de skulle bli betraktelig strengere i fremtiden.

Endre porten etter egne ønsker

Vi leverer porter, dører og andre inngangsløsninger til enormt mange forskjellige bygg. Ett design vil ikke være riktig for alle, så du har muligheten til å endre utseendet på porten slik at den passer med din fasade.

Porten har 11 ulike standardfarger, men du har også mulighet til å bestille spesialfarger. Du kan også velge mellom en rekke forskjellige skinnesystemer, vinduer og sensorer – slik at den oppfyller behovene til ditt unike bygg.

Ikke minst er porten laget for å stå pent ved siden av våre andre leddheiseporter – den raske, lettere ASSA ABLOY OH1042S, og mellomløsningen ASSA ABLOY OH1042P. Velg riktig port til riktig del av ditt bygg.

New Call-to-action