Berøringsfri utfoldelse på Hauger golfklubb

04.11.20 13:32

I en periode var terrassedøren det vanskeligste hinderet for spillerne. 

Golf er en friluftsaktivitet, men medlemmene i Hauger golfklubb stikker alltid innom klubbhuset når de går en runde. 

Det ble etter hvert mye trafikk gjennom terrassedøren, en gammel variant i tre. Hovedproblemet var dørhåndtaket; det var av den typen du må løfte opp for å åpne og trykke ned for å lukke. Det forvirret medlemmene og håndtaket fikk det litt vel travelt.

 

– Til slutt falt det av, forteller Joachim Lange som er head pro i klubben.  

Dermed byttet de ut døren. Det skulle likevel vise seg at de ikke var helt i mål; korona-viruset meldte sin ankomst.

 

AssaAbloy_Kundecase_HaugerGolf_mtekst

 

Installerte korona-vennlig dørautomatikk

Hele Norge er blitt drillet i å holde avstand, og det finnes neppe idrettsfolk som ivaretar den berømte meteren bedre enn golfspillere. Men i klubbhuset måtte noe gjøres, ettersom alle medlemmene grep etter det samme dørhåndtaket. 

Lange kontaktet ASSA ABLOY for å diskutere en mulig løsning, og fikk kjapt råd om å satse på den populære Vink-bryteren, i kombinasjon med  slagdørsautomatikken SW300. Selv om de synes selve funksjonaliteten hørtes god ut, var Lange og resten av ledelsen usikre på om estetikken ville være tilfredsstillende.  

Vink-bryter, SW300

Enhver tvil forsvant heldigvis i det alt var montert opp. Klubben ble overrasket over hvor godt den slanke motoren og de stilrene bryterne passet til huset. 

 

– Løsningen passet veldig fint inn med klubbhuset og stilen vi har, sier Lange og fortsetter: 

– Medlemmene er kjempefornøyde. Vi har fått masse gode tilbakemeldinger på at det var en veldig god løsning. 

 

Flatscan – sensoren som beskytter medlemmene

Når dører åpner og lukker seg selv, trengs det også noe som sørger for at ingen kommer til skade. Hauger golfklubb fikk derfor installert Flatscan, en lasersensor som sitter øverst på døren og sørger for at ingen havner i klem. Døren stopper dersom det er en person i bevegelsesområdet.

Flatscan gir en helt nødvendig sikring i et lokale der det er høy trafikk av personer i alle aldersgrupper. Ikke minst gir automatikken en ekstra beskyttelse når det blåser – døren åpner seg helt opp selv om vinden gjør sitt beste for å smelle den igjen. 

 

Inngangsløsninger for ethvert behov

Det er gledelig å se at vi kan hjelpe et bredt spekter av kunder, uavhengig av hva slags behov de har. Spesielt er det godt å vite at vi bidrar til å holde Norge i gang, ved at bedrifter kan drive forsvarlig med hensyn til smittevern – og dermed holde åpent. 

Da gjenstår det bare å si tusen takk til Joachim og Hauger golfklubb for at de stilte opp.

New Call-to-action