Minimer risikoen ved lasterampa

23.04.20 15:45

Lasteområder er ofte de travleste områdene hos logistikkoperatører, lager og produksjonsanlegg – men også de farligste.

Fjern risikoen og farene før ulykker oppstår

Store kjøretøyer, tungt utstyr og mennesker stadig på farten, ofte i høyt tempo. Hevede, ujevne arbeidsflater, så vel som høye støynivåer, store belastninger, blindsoner og språkvansker er andre momenter i et område med allerede høy risiko. Det er neppe overraskende at tusenvis av arbeidere hvert år får alvorlige eller dødelige skader når de jobber rundt kjøretøy som samler inn eller leverer gods .

I de fleste tilfeller er det først etter at det har skjedd en alvorlig ulykke at det iverksettes tiltak for å finne løsninger for å gjøre lasteområdet til et tryggere arbeidssted. En proaktiv tilnærming er nødvendig. Ikke bare for å redde liv, men drastisk redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av ulykker og de kostbare
konsekvensene.

 

Forebyggende tiltak vil redde liv

Det er der ASSA ABLOY Entrance Systems kan hjelpe. ASSA ABLOY kan hjelpe deg med å redusere risikoer og potensielle farer på lasteområdet med et bredt spekter av sikkerhetssonebuffere, styresystemer, lasteporter samt lastelys, lastehus og fastholdelsessystemer.

For å sikre at lasteutstyret ditt er i fungerende stand, er det avgjørende å reagere raskt på alle problemer som kan oppstå. ASSA ABLOY tilbyr også et utvalg av servicealternativer som passer alle typer virksomheter.

En rask løsning av eventuelle problemer som kan oppstå, vil bidra til å minimere eventuelle operative flaskehalser og driftsstans, og avskrekke arbeidstakere fra å implementere midlertidige rettelser og potensielle farlige, kortsiktige løsninger.

Med riktig utstyr og regelmessig vedlikehold, risikovurderinger og trening, kan
du etablere en sterk sikkerhetskultur som vil gjøre livet på lasteområdet tryggere for alle.

 

New call-to-action