Er en totalleverandør av portløsninger det riktige valget for deg?

08.11.17 13:15

Vi leverer til både små og store prosjekter, men det er ikke alle som er klar over hvilke fordeler det har å bruke en totalleverandør av portløsninger.

Du får færre å forholde deg til

Uansett hvilken størrelse prosjektet ditt har, kan vi nesten garantere at du ønsker deg færrest mulig personer å forholde deg til. 

Dette er spesielt viktig for større prosjekter hvor det skal leveres mer enn én type løsning (altså ikke «bare» porter, men også dører og innganger).


Trenger du råd om valg av industriport? Ta kontakt med oss her.

Benytter du derimot en ny leverandør for hvert eneste produkt, blir du nødt til å bruke tid på å informere hver enkelt aktør om prosjektet. Det kan også bli svært fullt på byggemøtene, noe som kan være med på å dra ut møtetidene. I tillegg vil alt av service og vedlikehold ta lengre tid, ettersom du må forholde deg til flere aktører, med ujevne mellomrom. Det blir litt som å gå til butikken for hver gang du trenger en ny ingrediens; du ønsker mye heller å spare tid ved å sørge for å handle alt på én gang.

Les mer om vårt vedlikeholdsprogram her.

Du slipper å bruke tid på å sammenligne tilbud

Pris og lønnsomhet er, forståelig nok, særdeles viktig for prosjektledere. Men tid er også penger, og skal du bruke dyrebar tid på å sammenligne dusinvis av tilbud kan det virke mot sin hensikt. 

Hos oss finnes det ingen skjulte kostnader som kommer frem midtveis i prosjektet. Når du ber om tilbud fra oss, får du en riktig prissetting fra dag én. Det inkluderer monteringsjobb med trucker, lifter og alt annet som er nødvendig for å gjennomføre montering og ferdigstilling. Porten leveres også i henhold til spesifikasjoner og utstyr som er valgt for prosjektet.

Les også: 5 grunner til å velge ASSA ABLOY som portleverandør

Du får all dokumentasjon på én gang

Vi vet hvor viktig det er at du har dokumentasjonen i orden. Vi er også smertelig klar over hvor vanskelig det kan være å holde orden på papirene når det flommer over av ulike leverandører og løsninger. Med oss får du all dokumentasjon levert samlet, og det sparer deg for flere timer med papirarbeid.

I tillegg til at vi er ISO-sertifisert (ISO 9001) og er medlem av Startbank, har vi også en rekke sertifikater som for eksempel EPD og ECO-product. De fleste av våre løsninger kan lastes ned som BIM-objekter, og vi er også med i coBuilder. Dermed er alt lagt til rette for at det skal bli enkelt for deg å håndtere dokumentasjonsarbeidet.

New Call-to-action