Nytt verktøy: Velg rett leddheiseport til virksomheten din

12.05.20 16:53

Det finnes en rekke leddheiseporter å velge blant. Det kan virke overveldende, men med noen få målrettede spørsmål og de riktige verktøyene, tar du enkelt et informert og godt valg.

Leddheiseportene må henge med på de daglige rutinene

Alle typer selskaper, fra bilforhandlere til distribusjonsselskaper og beredskapstjenester, har sin egen daglige rytme. Den bestemmes først og fremst av hva bygningen huser, hva som transporteres inn og ut og hvor hyppig det skjer. 

Bruksmønsteret spiller altså en nøkkelrolle i valget av leddheiseport. Kort sagt vil flyten av varer og mennesker inn og ut av virksomheten din påvirke tre viktige hensyn:

  • portens åpningshastighet 
  • portens åpningsfrekvens, og 
  • bedriftens energiforbruk

Hendig verktøy og kompetent rådgivning

For mange kan dette virke ganske komplisert, ettersom strømmen av varer og mennesker kan variere med årstidene eller andre ytre påvirkninger kan spille en rolle. For å gjøre det enklere å identifisere og ta hensyn til virksomhetens unike krav, har ASSA ABLOY utviklet et brukervennlig verktøy som hjelper deg å ta det riktige valget.

Alt verktøyet krever fra din side, er at du svarer ja eller nei på tre enkle spørsmål:

  • Er innetemperaturen viktig?
  • Er åpningshastigheten viktig?
  • Er det mange åpninger per dag?

Basert på svarene dine, foreslår verktøyet den leddheiseporten som best imøtkommer dine behov. Så enkelt er det! 

Men husk: Det er alltid en god idé å snakke med en kvalifisert ekspert før du tar den endelige beslutningen – og det kan vi definitivt hjelpe med.

Klikk her for å prøve energikalkulatoren.

Hvis du er bygningseier, entreprenør, arkitekt eller jobber med spesifisering, tilbyr ASSA ABLOY en rekke andre verktøy som hjelper deg å velge riktig port. Et omfattende BIM-objektsbibliotek spesifiserer de fysiske egenskapene til hver inngangsløsning i hele ASSA ABLOY-serien.

Hvert produktobjekt inneholder selvfølgelig miljømessige produktdeklarasjoner (EPD-er), som er tilgjengelige fra ASSA ABLOYs EPD-katalog – en av de største i verden. En energikalkulator hjelper deg dessuten med å bestemme riktig port basert på vinduer, størrelse på porten, antall daglige åpninger og mye mer.

Når det er så mange variabler involvert, er det betryggende å vite at det finnes en rekke brukervennlige verktøy tilgjengelig som hjelper deg å ta et informert valg for bedriften din.

New Call-to-action